INFORMATION ang. COVID-19 / Hemleverans

I dagsläget fungerar fortfarande alla transporter som vanligt, både leveranser av varor från Europa samt våra paketleveranser inom Sverige.  Vi följer naturligtvis noga utvecklingen på transportsidan och kommer att informera våra kunder om läget skulle förändras. 

Vi på Délices de France håller oss kontinuerligt uppdaterade om utvecklingen och följer noggrant rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Livsmedelsverket.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 08 - 409 06 200 eller order@delicesdefrance.se.

Här hittar du information från Livsmedelsverket:  Livsmedelsverket Covid-19

Här hittar du information från Folkhälsomyndigheten:  Folkhälsomyndigheten Covid-19

Vi på Délices de France är IP Livsmedel certifierade och följer livsmedels rutiner.

DHL HEMLEVERANSER

DHL ser allvarligt på situationen med Coronaviruset och gör under rådande omständigheter allt vi kan för att minimera smittspridning och skydda våra kunder och medarbetare.

   

Från och med 2020-03-18 kommer vi därför tillfälligt att förändra våra villkor gällande hemleveranser till privatpersoner. Detta påverkar DHL Freights tillvalstjänster Inbärning till anvisad plats och Installation hos privatpersoner. Inbärningstjänsten förändas tillfälligt till att innebära att leverans sker till plats direkt utanför mottagarens dörr/lägenhet och att installationer inte utförs hos privatpersoner. Om mottagaren inte accepterar dessa förändrade leveransvillkor kommer sändningen att returneras till avsändaren.

 

Om du har några frågor, kontakta DHL Freights kundservice på 0771-345 345.